Friday, May 22

pesanan terakhir seorang lelaki



Sob5x.... agak sedey selepas selesai membace novel ni, mengah ak diwatnyer. gilo po tetibe je ak ni bace novel, hihi... pelik tapi benar, novel ni sbnqnye sepupu ak yg nyer, ak x moh pn bce, tp die kate ko bce je, so tetibe lak excited gile babeng nk bce, hihihi... sbb org yg bg pn bukan calang2 org taw... ayo2, kalo la org yg bg tu, bagi kt ak, misti ak lg excited gile tahap dewa sembilan blas nk bce. so ak pn mule la bce, yg best nye walaupn ak ni agak alergik ngan novel2 ni, tp dgn semangat diraja ingin tahu+excited x hingat dunie, lalu ku bace kn jua tanpa memikirkan masalah dunie... wah.. jiwangnye.. yg bestnye, ak menghabiskn mse utk mbce novel ni hanye 1 ari, wah... ak sgt kagum ngn kebolehanku ini. kalo dlu meniti kace yg tebal 1 cm tu pon cikgu menyumpah2 suh bce bru la nk gerak.... so ulasan ak tentang novel ni best la gak.. eh best kut, bley la, ntah la korg je la judge sndri, ak mmg x taw menahu nk menilai kemantapan novel ini. ape2 pn kpd rakan2 di sana, jgn slh fham, sy bukan minat bce novel, cume nk sgt taw camne feelingnye bce novel, huuu... mmg touching. x caye? toray sendri ek..

9 comments:

sAzUwI said...

hehe..cam best jer novel ko bacer nieh..

dAkBaiK said...

gilak ah..hang sudah pusing2 hahahaha

lee_past NTgegat said...

haha...
agak la, pusing2 mcm ..

lee_past NTgegat said...

novel nyer leh thn, tp org yg bg nyer lg best. wow...

kiwi menyanyi... said...

perghh... ni patot sangat di baca oleh semua lelaki skang ni :P

p/s - opps.. bukan senang lelaki baca novel.. mesti ada mksud tersirat :P oppsss

lee_past NTgegat said...

kiwi anda suda membacanya ka?

best kan..?

Ainul said...

Emi.........
Baca gak ko novel tu....
Nak nangess aku beb...
Ape lagi...
Blanje la aku satu novel lain sebagai ganti....
sebab mak 'dia' bagi kat aku
Aku nak novel lama
If Tomorrow Comes by Sydney Sheldon
Carik, jangan tak carik....

lee_past NTgegat said...

ha?
ap tu...
ala nnt ak pulang la kn blik...
maleh ar ak nk carik

nugenyouth said...

taknak la pulang balik...
mak dia mmg bg kat aku
tapi mata dia suruh aku bagi kat ko..
ala, ambik jer lah..
blanjer aku novel lain lah
tapi english nov la ek...
sayang giler ko kat dia ek..